Kennismaking met De Spinaker

Informatiebijeenkomst voor professionals

De Spinaker, VSO Alkmaar, op woensdagmiddag 15 november 2023, 14.30 uur (VO Professional) en woensdagmiddag 22 november 2023 , 14.30 uur (PO Professional) 

Deze bijeenkomst is voor iedereen bedoeld die op professionele basis betrokken is of kan raken bij onze leerlingen.

Wij vertellen je graag over wat wij als Spinaker ondernemen om een leerling met aandacht naar zelfstandigheid te begeleiden, naar een zo optimaal mogelijke uitstroom. 

Ook willen wij graag met jullie in gesprek over wanneer wij jullie wellicht nodig hebben, als professional, om met ons mee te denken, mee te organiseren. Daarnaast kunnen we ook ideeën uitwisselen over hoe wij met jullie, in een vroegtijdig stadium, kunnen meedenken, want ook daar staan wij open voor. 

De inleiding wordt verzorgd door de vestigingsdirecteur van De Spinaker Alkmaar, Ludo Helmes. 

Na een presentatie over onze school laten we (onder voorbehoud) een leerling, een ouder en een docent vertellen wat het voor hen betekent onderdeel te zijn van De Spinaker.

De docenten die de uitstroom begeleiden, de ondersteuningscoördinator en de orthopedagoge van de school zullen aanwezig zijn om mogelijk vragen te beantwoorden. Onze externe collega's (de J&Gcoach, project J.O.S. Jeugdhulp Op School, SWVNK) zijn ook uitgenodigd. 

Wij willen je deze middag kennis laten maken met onze school, onze mogelijkheden en onze beperkingen. Uitdagingen, hoe we het willen noemen!

Wij hebben deze middag plaats voor ongeveer 25 tot 50 personen, dus meld je op tijd aan via het formulier op deze pagina.

Je bent van harte welkom op 15 november 2023, van 14.30-16.00 uur (VO Professional) of op 22 november 2023, van 14.30-16.00 uur (PO Professional)

In het formulier hiernaast kan je een keuze maken voor welke dag je je aanmeld (PO of VO). 

Als je collega's meeneemt, graag! Vraag je hen zich ook even aan te melden?

 

Met vriendelijke groet,

Mw. M.K. Groentjes

De Spinaker VSO Alkmaar: Jan Ligthartstraat 7 1817 MR Alkmaar

'Met aandacht naar zelfstandigheid'

Aanmelden voor 13 november 2023

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die op professionele basis betrokken is of kan raken bij onze leerlingen.