Links: Sporten met een indicatie

Sport is de rode draad

De Zorgsportschool bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren zorgverleners en wordt geleid door Bilal el Abdouni en Tuncer Tecim. De Zorgsportschool verzorgt zowel creatieve als sportieve activiteiten op locatie. Bij ons staat sport hoog in het vaandel en wij geloven erin dat sport essentieel is voor de gezondheid van onze cliënten. Ons doel is om op een sportieve wijze specifieke doelgroepen te voorzien van een dagbesteding. Wij geloven erin dat een sportieve dagbesteding zorgt voor niet alleen een gezonde levensstijl, maar ook een manier om sociale contacten op te doen en aan zelfvertrouwen te bouwen.

 

Website de Zorgsportschool

SportMixx

Wekelijkse sportles voor kinderen met een indicatie.Het sportprogramma SportMIXX vindt één keer in de twee weken op woensdagavond plaats en is bestemd voor jongeren (12-18 jaar) die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod. Onder begeleiding van professionele sporttrainers met een pedagogische achtergrond sporten we deze groep in blokken van 2 of 3 lessen, waarbij we ons steeds verdiepen in nieuwe sporten op verschillende locaties. We bieden dit programma aan in Alkmaar en in Castricum.
 

​​​​​​​Meld je hier aan voor een gratis proefles. Lees meer over SportMixx

VakantieFUN

Sportief zomerprogramma voor kinderen en jongeren van 6 t/m 16 jaarKinderen met een zorgindicatie in het GGZ-spectrum uit Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Castricum, Bergen, Uitgeest en Heiloo kunnen aankomende zomervakantie deelnemen aan een sportief en creatief dagprogramma in De Meent Bauerfeind (Alkmaar). VakantieFUN 2020 vindt plaats van 6 - 31 juli op maandag t/m vrijdag. Geef uw kind gratis op via de pagina voor VakantieFUN! Zo beleeft hij of zij een paar fantastische dagen.

 

Lees meer over vakantiefun

De Reuring

Zwemmen en waterpolo

ZPC de Reuring, de zwem- en waterpolovereniging uit Langedijk, organiseert  om de week, een uur lang, G(ewoon) zwemmen. Doel is om kinderen en jongeren tot 21 jaar met een geestelijke en/of lichamelijke beperking kennis laten maken met zwemmen en waterpolo. Zij moeten wel zelfstandig in en uit het water kunnen komen.

 

Lees meer over de Reuring