Links: Vakanties en weekenden

Heppie vakanties en weekenden

Voor kinderen is het heerlijk om op vakantie of een weekendje weg gaan. Fijne, ontspannende dingen doen en nieuwe vrienden maken. Toch zijn er veel kinderen in Nederland die er om verschillende redenen niet zomaar tussenuit kunnen. omdat er geen geld voor is, of omdat ze een stoornis of achterstand hebben waardoor extra begeleiding bij het spelen nodig is. Juist deze kwetsbare kinderen verdienen ook een superleuke tijd en daarom organiseren wij Heppie vakanties & weekenden.

Heppie vakanties & weekenden is er speciaal voor kinderen van zes tot en met achttien jaar. Ook zijn er begeleide gezinsvakanties. Bij een weekend of vakantie van Heppie draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen. Lekker ravotten en ontspannen in een leuke groep van leeftijdsgenootjes. Tegelijkertijd is er alle aandacht en zorg voor elk individueel kind. Positieve ervaringen in een geborgen sfeer, veilige omgeving en binnen een klimaat van oprechte aandacht, dat typeert Heppie vakanties & weekenden.

 

Lees meer over Heppie

MEE vakantiewijzer
 

Er zijn heel veel organisaties die vakanties en weekendjes weg organiseren. MEE heeft voor u al veel sites verzameld in de MEE-vakantiewijzer.Jongeren en kinderen met een vorm van autisme, ADHD en andere ontwikkelingsstoornissen


Goedkope vakanties. Op vakantie met een kleine beurs


Gezinsvakanties, voor gezinnen met gezinslid/leden met een beperking